Social Icons

.

Pages

25 Ιανουαρίου 2013

Οι τελευταίες φωτογραφίες δέκα διασημοτήτων

Μετά το «κλικ» τόσο εκείνες, όσο και οι εικονιζόμενοι πέρασαν στην αιωνιότητα. 

Αυτήν την εβδομάδα συμπληρώνονται 32 χρόνια από εκείνο το εξώφυλλο του Rolling Stone με τον John Lennon και Yoko Ono, μια φωτογραφία της Annie Leibovitz. Ήταν η τελευταία επαγγελματική φωτογραφία του Σκαθαριού. Λίγες ώρες μετά δολοφονείται έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Η φωτογραφία (slideshow 2) των Lennon και Chapman που τράβηξε ο θαυμαστής του Paul Goresh εκείνο το μοιραίο πρωί, δεν μετράει.
Στο slideshow ακολουθούν οι τελευταίες φωτογραφίες εννέα ακόμη προσωπικοτήτων.
3. Curt Cobain – Μια φωτογραφία του Jesse Frohman
4. Albert Einstein – Στο σπίτι του στο Πρίνσετον του Νιού Τζέρσι
5. Jimi Hendrix – Τη φωτογραφία τράβηξε η σύντροφός του Monika Dannemann, μια μέρα πριν τον θάνατό του.
6. Amelia Earhart – Λίγο πριν την μοιραία πτήση. Τη φωτογραφία δημοσιοποίησε πρόσφατα για πρώτη φορά η εφημερίδα Daily Mail.
7. Marilyn Monroe – Αν και πολλές φωτογραφίες διεκδικούν τον τίτλο τής «τελευταίας φωτογραφίας της Marilyn», ωστόσο η συγκεκριμένη τραβήχτηκε το Σαββατοκύριακο πριν το θάνατό της.
8. Elvis Presley – 16 Αυγούστου 1977. Μετά από μια επίσκεψη στον οδοντίατρό του, ο Βασιλιάς μπαίνει στην Graceland. Το βράδυ της ίδιας ημέρας επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς. Πότε δεν μπήκε σε εκείνο το αεροπλάνο.
9. Jim Morrison – Με τη σύντροφό του Pamela Courson στο Hôtel de l’Oise της Γαλλίας, όπου βρέθηκε νεκρός.
10. The Notorious B.I.G (Christopher Wallace) – Με τον στενό του φίλο Sean “P. Diddy” Combs. Λίγες ώρες μετά δολοφονείται ενώ καθόταν στην θέση του συνοδηγού.
11. James Dean – ο Επαναστάτης Χωρίς Αιτία ποζάρει μπροστά στη νέα του Porsche Spyder, την οποία έχει μόλις πάρει από το συνεργείο. Λίγες ώρες μετά θα κάνει μαζί της την τελευταία του βόλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com