Social Icons

.

Pages

17 Ιανουαρίου 2013

Τρως γρήγορα; Αυτό το πιρούνι έχεις τις απαντήσεις και τη δύναμη να σε σταματήσει.

 

Λένε ότι είσαι ότι τρως αλλά ποιος ξέρει καλύτερα τι τρως εκτός από εσένα και το πιρούνι σου; Το HAPIfork είναι ένα ηλεκτρονικό πιρούνι που παρακολουθεί τις διατροφικές σου συνήθειες.

Σου δίνει ακριβείς πληροφορίες για το ημερήσιο πρόγραμμα κατανάλωσής σου, αλλά και σε “πιρουνιάζει” όταν αντιλαμβάνεται ότι τρως λαίμαργα. Και αυτό γιατί το να τρως πάρα πολύ γρήγορα, χωρίς σωστό μάσημα, οδηγεί σε κακή πέψη και κακό έλεγχο του σωματικού σου βάρους.
Συνήθως εκνευρίζεσαι όταν σου μετράνε τις μπουκιές, αλλά με αυτόν τον ηλεκτρονικό βοηθό θα μετριάσεις τις κακές σου συνήθειες στο φαγητό και το πιο σημαντικό, θα μειώσεις σταδιακά τις ποσότητες που καταναλώνεις.
Το HAPIfork παρακολουθεί και καταγράφει τη διάρκεια των γευμάτων σου, την ταχύτητα με την οποία τρως, το διάστημα ανάμεσα σε κάθε μπουκιά και το συνολικό αριθμό των μπουκιών που σέρβιρες στο στόμα σου. Όταν η κατάσταση ξεφύγει και αρχίζεις να τρως γρηγορότερα από όσο πρέπει, αρχίζει να δονείται και να ανάβει διακριτικές φωτεινές ενδείξεις για να κατεβάσεις ταχύτητα.
Τα δεδομένα που συλλέγονται, μπορείς εύκολα να τα δεις online ή μέσω mobile app (iOS, Android, Windows) για να παρακολουθείς και εσύ ο ίδιος την πρόοδό σου από γεύμα σε γεύμα. Θα βρεις ακόμα, ένα πρόγραμμα Coaching που παρέχει συμβουλές και μικρά κόλπα για το πώς να τρώς υγιεινά και πιο έξυπνα, μαζί με σχεδιασμένα, ισορροπημένα διατροφικά προγράμματα. Και ένα Online Social παιχνίδι για να σε παρακινήσει να εφαρμόσεις τις νέες  σου υγιεινές συνήθειες στο οικογενειακό τραπέζι. Θα κυκλοφορήσει σε 5 όμορφα χρώματα, στην τιμή των 99$, το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com