Social Icons

.

Pages

21 Ιανουαρίου 2013

Τα κινητά τηλέφωνα του 3012!

Εντάξει, δεν πρόκειται να μπω στο τριπάκι εκείνων που θυμούνται τη ζωή πριν τα κινητά και τους υπολογιστές, ανεβάζοντας κατεβατά στο facebook (τι ωραίο παιχνίδι λέξεων ήταν αυτό: “ανεβάζοντας κατεβατά“. Γουάου, μ’ άρεσε!) και ζητώντας κοινοποιήσεις και like κάτω από τον τίτλο “αν έχεις γεννηθεί κι εσύ πριν το 1980“! Είναι σαν να καλώ σε μάζωξη παλιούς συμμαθητές που δεν τους γούσταρα όταν πήγαινα στο σχολείο αλλά τώρα, μετά από τόσα χρόνια, μου θυμίζουν τις μύξες που έτρεχαν απ’ τα ρουθούνια τους τις κρύες μέρες του χειμώνα και όλο αυτό βουτηγμένο στη σέπια σκέψ,η είναι ρετρό και νοσταλγικό και ωραίο. Ε, λοιπόν δεν είναι ωραίο. Η κάθε εποχή στην εποχή της, το κάθε παρόν στο παρόν του.

Το κάθε μέλλον όμως; Α, το κάθε μέλλον είναι γουστόζικο. Είναι ιντριγκαδόρικο. Είναι το σεξ στο μέσα δωμάτιο κι εσύ ο μπανιστιρτζής απ’ την κλειδαρότρυπα. Είναι το “θέλω να ξέρω αφού ο Χάρος θα με πάρει και δε θα δω“! Είναι το δέντρο της γνώσης και η απαγόρευση να φας απ’ αυτό. Ε, ρε μάγκα γέρο-ασπρομάλλη, και θα φάω και δε θα μετανιώσω. Να βρω μόνο την ευκαιρία. Να βρω μόνο το παράθυρο ανοιχτό να δω λίγο μπροστά, σε εκατό, πεντακόσια, χίλια χρόνια. Τίποτα άλλο δε θέλω. Μια μέρα του κόσμου μας σε χίλια χρόνια να τη δω έτσι, σαν σινεμά!

Επειδή βέβαια αυτό δεν μπορώ να σας το εξασφαλίσω άμεσα, τώρα (ίσως σε μελλοντικό άρθρο το κάνω), θα σας δείξω ένα βιντεάκι με το μέλλον των κινητών και γενικά της τηλεφωνίας σε λίγα χρόνια από σήμερα.

Ναι, είναι αλήθεια, το βίντεο το εξέτασαν ειδικοί εμπειρογνώμονες, δεν είναι fake. Είναι το αύριο της επικοινωνίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com