Social Icons

.

Pages

3 Ιανουαρίου 2013

Το 2013 αρχίζει το πρόγραμμα αποικισμού του Άρη!

apoikiΤο 2013 στα πλαίσια του προγράμματος «Άρης 1» θα επιλεγούν οι μελλοντικοί αστροναύτες που θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μακροχρόνια παραμονή σε ένα περιορισμένο χώρο σε προσομοιωτές πυραύλων και αποικιών.

Ο «Άρης 1» χρηματοδοτείται ιδιωτικά για την ίδρυση αποικίας-βάσης στον Άρη. Από την έναρξη του προγράμματος στην επίσημη ιστοσελίδα του έχουν μετρηθεί περισσότεροι από 850.000 μοναδικοι επισκέπτες.Υποστηρίζεται από πολλούς ειδικούς καιεπιστήμονες της NASA , συμπεριλαμβανομένου βραβευμένου με Νόμπελ φυσικού και αστροναύτη Gerard Hooft.

Η αποστολή αποσκοπεί στη δημιουργία των προϋποθέσεων για την πραγματοποίηση του παγκόσμια έργου και εργάζεται σε μη κερδοσκοπική βάση.Ο Bas Lansdorp, συνιδρυτής και πρόεδρος του «Mars One" πιστεύει ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την αποστολή και ta σχέδια, ακόμη και σε αυτό το πρώιμο στάδιο.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013 στα πλαίσια του προγράμματος θα γίνει η επιλογή των αστροναυτών. Η αναζήτηση θα είναι πολύ σοβαρή και θα ψάξει για τους καλύτερους υποψηφίους για "το επόμενο γιγάντιο άλμα της ανθρωπότητας." Η αναζήτηση θα είναι παγκόσμια, ανοικτή σε όλους, από κάθε χώρα.

Πρόγραμμα Σχεδίου:

2013 - επιλογή αστροναυτών, κατασκευή προσομοιωτή αποικίας
2014 - προετοιμασίες για την αποστολή στο διάστημα της πρώτης παρτίδα εξοπλισμού.
2016 (Ιανουάριος) - αποστολή στον Άρη 2,5 τόνων τροφίμων και την εκτόξευση δορυφόρου
2018 - προσγείωση στον Άρη ερευνητικού rover για να επιλέξει τη βέλτιστη θέση για τον οικισμό. Για τους κατοίκους της γης θα οργανωθεί ζωντανή μετάδοση βίντεο από τον Κόκκινο Πλανήτη.
2021 - Αποστολή στον Άρη δύο οικιστικών μονάδων, δύο μονάδων υποστήριξης της ζωής, τροφοδοσίας ηλεκτρισμού και ένα δεύτερο rover.
2022 - ολοκλήρωση της προετοιμασίας του εξοπλισμού για την παραγωγή νερού, οξυγόνου και δημιουργία ατμόσφαιρα μέσα σ'αυτόν.Στις 14 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους θα ξεκινήσει το πρώτο επανδρωμένο αεροσκάφος στον Άρη. Τέσσερις αστροναύτες θα ξεκινήσουν σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή για τον Κόκκινο Πλανήτη.
2023 - προσγείωση της πρώτης ομάδας ανθρώπων που θα δημιουργήσουν έναν οικισμό στον Άρη.
2025 - άφιξη της επόμενης ομάδας ανθρώπων που θα συναντήσουν τους τέσσερις πρωτοπόρους. καθώς και νέες μονάδες, οχήματα παντός εδάφους και εξοπλισμού.

Η επιλογή των αποίκων

Η σύνθεση των αστροναυτών θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά και τα δύο φύλα. Η ελάχιστη ηλικία για την εφαρμογή για ένα μέρος - 21 ετών, το ανώτατο όριο δεν ορίζεται σήμερα, και μπορεί να ισχύει για τους πολίτες κάθε χώρας. Προτεραιότητα δίνεται σε εξαιρετικά μορφωμένα, ευφυή, υγιή άτομα με επιστημονική και τεχνική εκπαίδευση. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο το 2013. Η τελική απόφαση σχετικά με το ποιος θα πετάξει στον Άρη και ο οποίος θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα περπάτηση στον Άρη, θα αφεθούν στην κρίση του κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν θα έχει τον σαμαρά κλπ εκεί, τότε να πάμε! Πού κάνουμε αιτήσεις;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com