Social Icons

.

Pages

17 Ιανουαρίου 2013

Πότε τελειώνουν οι εκπτώσεις (χειμώνας 2012-2013);

Οι χειμερινές εκτπώσεις 2012-2013 τελειώνουν στις 28 Φεβρουαρίου. Να υπενθυμίσουμε πως ξεκινάνε στις 15 Ιανουαρίου με μεγάλο ποσοστό καταστηματαρχών να δηλώνει μέχρι και 50% από την πρώτη ημέρα. Για να δούμε...

Δυναμικά ξεκινούν τις εκπτώσεις οι έμποροι προκειμένου να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Οι καταστηματάρχες είναι αισιόδοξοι πως οι καταναλωτές θα ανταποκριθούν ακόμα μία φορά , στο πλαίσιο του εφικτού, για να προμηθευτούν όσα χρειάζονται. Από την πλευρά τους, βέβαια, οι καταστηματάρχες γνωρίζουν τα προβλήματα της αγοράς αλλά και το βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά , λόγω της συρρίκνωσης του εισοδήματός τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανώλη Κουμαντάκη,  οι καταναλωτές πρέπει να κινηθούν έξυπνα και να πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς, έχοντας ιεραρχήσει τις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα ο  κ. Κουμαντάκης αναφέρει : «Αισιοδοξούμε πως οι καταναλωτές θα ανταποκριθούν στις πολύ καλές εκπτώσεις και θα στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Πρώτο μέλημα των καταναλωτών πρέπει να είναι η έρευνα αγοράς ενώ αργότερα οι αγορές πρέπει να γίνονται με πνεύμα ορθολογισμού».

Ευχαριστημένοι εμφανίζονται ωστόσο οι καταστηματάρχες  από την κίνηση της αγοράς κατά τη διάρκεια των εορτών, παρά την σημείωση πτώσης της τάξης του 15-20% σε σχέση με πέρυσι ,σύμφωνα με τον κ. Κουμαντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com