Social Icons

.

Pages

27 Δεκεμβρίου 2012

Sex/Ομοιότητες ανδρών και γυναικών στις σεξουαλικές φαντασιώσεις

Οι φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες. Αρχικά, η συχνότητα φαντασίωσης είναι όμοια και για τα δύο φύλα κατά τη διάρκεια σεξουαλικών δραστηριοτήτων με κάποιο σύντροφο. Δεύτερον, και οι άνδρες και οι γυναίκες επιδεικνύουν μεγάλη ποικιλία όσον αφορά το περιεχόμενο των φαντασιώσεων.
Ωστόσο, διάφορες έρευνες που συνέκριναν το περιεχόμενο των σεξουαλικών φαντασιώσεων ετεροφυλόφιλων ανδρών και γυναικών βρήκαν αξιοσημείωτες διαφορές.
Οι άνδρες στις φαντασιώσεις τους είναι πιο ενεργητικοί. Δίνουν έμφαση κυρίως στο σώμα της γυναίκας και στο τι θέλουν να του κάνουν. Οι γυναίκες, αντίθετα, είναι πιο παθητικές στις φαντασιώσεις τους και εστιάζουν περισσότερο στο ενδιαφέρον των ανδρών για τα σώματά τους.
Οι ανδρικές σεξουαλικές φαντασιώσεις αφορούν κυρίως συγκεκριμένες και λεπτομερείς σεξουαλικές πράξεις, γυμνά σώματα, και σεξουαλική ικανοποίηση, ενώ οι γυναίκες χρησιμοποιούν πιο συναισθηματικό περιεχόμενο και ρομαντισμό στις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.
Οι άνδρες φαντασιώνονται πολύ πιο συχνά πολλαπλούς παρτενέρ και ομαδικό σεξ σε σχέση με τις γυναίκες.
Οι άνδρες προτιμούν συνήθως να είναι οι κυρίαρχοι στις φαντασιώσεις τους ενώ οι γυναίκες τυπικά φαντασιώνονται ότι εξουσιάζονται από τον άνδρα.

2 σχόλια:

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com