Social Icons

.

Pages

30 Δεκεμβρίου 2012

Ανακάλυψε ότι παντρεύτηκε τρανσέξουαλ μετά από 19 χρόνια

Παντρεύτηκε τη νταντά των γιών του και μετά από 19 χρόνια ανακάλυψε πως ήταν τρανσέξουαλ!

Ανακάλυψε ότι παντρεύτηκε τρανσέξουαλ μετά από 19 χρόνια

Ο λόγος για έναν 64χρονο Βέλγο ονόματι Ίαν που το 1993 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Μόνικα, 48 ετών σήμερα. Μόνο που δεν ήξερε πως η Μόνικα είχε γεννηθεί… αγόρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Telegraph, ο 64χρονος δεν είχε ιδέα, θεωρώντας πως έχει παντρευτεί μια κανονική γυναίκα. Όπως μάλιστα λέει, η ίδια συχνά χρησιμοποιούσε σερβίετες προσποιούμενη πως έχει εμμηνόρροια στην προσπάθειά της να κρύψει την αλήθεια.

Το ψέμα άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η Μόνικα άλλαξε δουλειά κι άρχισε να συμπεριφερεται διαφορετικά. Άρχισε να συχνάζει σε κλάμπ και να κρύβει μηνύματα που έπαιρνε από άνδρες. Με αυτήν την αφορμή ένας φίλος αποφάσισε να του μιλήσει για τις φήμες που κυκλοφορούσαν αναφορικά με το φύλο της συζύγου του, κάτι που είχε φτάσει και στα αυτιά του ενός από τους γιούς του.

Ο 64χρονος έστησε κυριολεκτικά στον τοίχο τη σύζυγό του απαιτώντας εξηγήσεις. Όπως του αποκάλυψε η ίδια, όντως είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου αλλά όπως είπε πλέον είναι γυναίκα οπότε και δε θεώρησε σκόπιμο να τον ενημερώσει για το παρελθόν της. Ακολούθησε ένταση και τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο όταν κατέφθασαν οι άνδρες της αστυνομίας.

Ο άνδρας κατέθεσε αίτηση ακύρωσης του γάμου ενώ παρακολουθείται από ψυχίατρο για να ξεπεράσει το σοκ της αποκάλυψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com